In afwachting

Op 30 juli heeft de rechtbank een uitspraak gedaan, de Bios-groep heeft het kort geding tegen de gemeenten verloren.
Tevens werd ons verteld dat we nog even door zouden rijden tot 1 januari 2016, of tot 1 november als de gemeenten zo snel alles konden inplannen.
Hier word ik zowaar blij van, want ook al weet ik heus wel dat er een eind aan komt. Het geeft toch even een periode van rust in deze roerige tijden.
Ik ga er nu voor het gemak vanuit dat we tot het nieuwe jaar door mogen rijden.
Verder realiseer ik me heel goed dat ik enorm afwachtend ben. Dat is een hele aparte gewaarwording. Normaal gesproken zou ik al druk bezig zijn om ander werk te vinden. Ik hou namelijk niet van die onzekere situaties. Nu wil ik zo lang mogelijk dit werk blijven doen, het werk dat ik met zoveel plezier doe. Het feit dat het hartje zomer is, vakantietijd, en het einde nog zo heel ver lijkt, doet ook een duit in het zakje.
Vijf augustus hoorden we dat de Bios-groep in beroep was gegaan en mijn hart maakte opnieuw een sprongetje. Hoe lang zal het uitstel nu weer langer duren?
Lees verder

Genomineerd

Ik heb mijn eerste blog een ietsje voortijdig online gezet. Dit heb ik gedaan om mee te kunnen doen aan een een blogwedstrijd die werd georganiseerd door Standaard Boekhandel te Alsemberg.
Ik was al wel bezig met het opzetten van een eigen blog, maar wilde graag hun kundige reactie afwachten. Maar op het laatste moment had ik de Algemene Voorwaarden nog gelezen, waarin stond dat alleen verhalen meetelden die al waren gepubliceerd. Dus zodoende, de einddatum was 30 september 2015 en die heb ik net op tijd gehaald, ook al is de omgeving van dit weblog nog niet helemaal af.
Lees verder